Close

Hyundai nodrošina garāko automašīnas garantiju bez nobraukuma ierobežojuma

Līdz šim Hyundai piedāvātā garantija - pieci gadi bez nobraukuma ierobežojuma, ir bijusi viena no vislabākajām jauno automašīnu garantijām tirgū. Šī gada aprīlī Hyundai savam jaunākajam un populārākajam modeļu klāstam - i30, i30 wagon, i30 fastback un i30N sāka piedāvāt līdz šim nebijušu garantiju – 7 gadu garantiju bez nobraukuma ierobežojuma. Ņemot vērā klientu lielo interesi no šī gada 1.septembra Hyundai saviem turpmākajiem jaunajiem modeļiem nodrošinās pagarināto septiņu gadu garantiju bez nobraukuma ierobežojuma. Pagarinātā garantija ir spēkā jaunākajām 2019.gada automašīnā, kā piemēram atjaunotajam Hyundai Tucson un i20.

“Hyundai vēlas saviem klientiem Igaunijā, Latvijā un Lietuvā piedāvāt labāko garantiju tirgū,” stāsta Hyundai Motor Finland un Baltic izpilddirektors Esa Kurikka. “Mūsu klienti ļoti novērtē gada sākumā piedāvāto 7 gadu garantiju bez nobraukuma ierobežojuma visiem četriem Hyundai i30 saimes modeļiem, tāpēc mēs esam gandarīti paziņot, ka pagarināto garantiju nodrošinām arī jaunākajam Hyundai modeļu klāstam. Septiņu gadu garantija bez nobraukuma ierobežojuma simbolizē Hyundai automašīnu uzticamību.”

Jaunākais automašīnu klāsts Eiropā

Hyundai iepazīstina ar jaunāko automašīnu klāstu Eiropā, 2018. gada laikā atjaunojot 90 % modeļu. Piemēram, tikko Baltijas tirgū ir ieradies jaunais i20 un jaunais Tucson. Rudenī gaidāmi vēl citi interesanti jaunumi, piemēram, pilnīgi elektriskais SUV modelis Kona electric, pilnīgi jaunais un progresīvais modelis Santa Fe, kā arī atjauninātais i30-klāsts.

Hyundai klāsts ir patiešām ļoti plašs un daudzpusīgs, un tieši šobrīd ienāk daudz jaunu modeļu. “Mūsu automašīnas, kurās ir apvienotas Eiropas un Korejas pieredze un zināšanas, ir ļoti kvalitatīvas un iemīļotas klientu vidū visā Baltijā”, stāsta Kurikka.

Hyundai cenšas arī nostiprināt savu celmlauža pozīciju ekoloģiskās mobilitātes jomā un pastāvīgi paplašina savu produktu klāstu ar transportlīdzekļiem, kas palīdz veidot ilgspējīgas attīstības risinājumus. Papildus ekoautomašīnām Hyundai klāstu veido vispusīgi SUV modeļi, populārie i un jaudīgie N modeļi. Jaunā i30 Fastback N svinīgā ienākšana pasaulē ir paredzēta Parīzes autošovā 2018. gada oktobrī.

Vairāk par Hyundai garantiju