Close

Hyundai BAYON ir ideāls pavadonis ceļojumos ar suņiem

Suņiem piemērotajā Hyundai BAYON ir daudzveidīgs aprīkojums četrkājaino draugu ērtībām. Mājdzīvnieki lieliski novērtēs BAYON ērto un plašo salonu. Pateicoties modernajām drošības funkcijām, kas ir labākās šajā klasē, piedzīvojumi ar četrkājaino draugu ir garantēti.

Bumbiņas mešana, došanās pārgājienā vai palikšana tuvāk mājām – jebkur varat vērtīgi pavadīt laiku ar suni. Neatkarīgi no tā, vai četrkājainais draugs iecienījis garus pārgājienus pa mežu vai tikai ātru izklaides braucienu cauri pilsētas parkam, Hyundai BAYON ir nevainojams pavadonis kā cilvēkiem, tā mājdzīvniekiem.

Veidots ar mērķi kompaktā un dinamiskā SUV maksimāli palielināt salona platību, BAYON atbilst pat visnerātnāko kucēnu vajadzībām.

Dinamiska, taču izturīga konstrukcija

No mazākajiem čivavām līdz lielākajiem Aļaskas malamutiem – suņiem ir tik atšķirīgi augumi un formas. Lai cik liels vai mazs suns jums piederētu, izvedot to ar automašīnu izbraucienā, obligāts priekšnosacījums ir pietiekami plaša telpa atpūtai.

Apvienojot B-segmenta automobiļa dinamiskās gaitas īpašības un 411 litru bagāžas telpu, BAYON ir viss vadītājiem nepieciešamais, lai viņu suņi justos ērti. Tā plašums un lietošanas ērtības nodrošina pietiekami daudz vietas mājdzīvniekiem, kā arī visām spēļlietām, kuras braucienā viņiem varētu noderēt. Lai ierobežotu ziņkārīgākos no četrkājainajiem pasažieriem, BAYON augstā viduskonsole arī neļauj uzrāpties tajā un ierāpties priekšējos sēdekļos, ļaujot autovadītājam justies mierīgāk brauciena laikā.

BAYON apvidus automobiļa dizains lieliski pielāgots arī cilvēku ērtībām. Augsta vadītāja sēdpozīcija nodrošina izcilu ceļa pārredzamību, savukārt kompaktie gabarīti ikdienā uzlabo vadāmību un manevrētspēju pilsētas satiksmē. Autovadītājiem, kuri dod priekšroku iespējai izrauties no pilsētas ar saviem mājdzīvniekiem, BAYON ar savu augsto klīrensu ir optimāla transportlīdzekļa izvēle suņa vešanai uz pastaigu takām.

Modernas drošības funkcijas visiem pasažieriem

Pirms došanās ceļojumā autovadītāji vēlas justies pārliecināti, ka būs maksimāli pasargāti, un zināt, ka varēs baudīt braucienu bez liekām raizēm. Modelī BAYON ir padomāts par visu pasažieru – gan divkājaino, gan četrkājaino – drošību.

Plašais moderno drošības funkciju klāsts veidots tā, lai BAYON īpašnieki justos mierīgi un varētu koncentrēt uzmanību uz ceļu. Viens piemērs ir sistēma Driver Attention Warning (DAW), kas vadītāja miegainības noteikšanai analizē braukšanas paradumus. Miegaina vadītāja modrības saglabāšanai tā iesaka paņemt pārtraukumu – nelielu atpūtu ārpus automobiļa novērtēs arī viņa četrkājainais pavadonis. Vēl viena sistēma – Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) – iedarbina bremzes, lai novērstu frontālo sadursmi, tādējādi pasažieriem nodrošinot augstu aizsardzības pakāpi. Savukārt Rear Occupant Alert (ROA) raidīs brīdinājumu, uztverot, ka pirms izbraukšanas aizmugurējās durvis ir palikušas atvērtas. Šīs drošības sistēmas ir iekļautas standarta aprīkojumā.

Piederumu klāsts četrkājainajiem draugiem

Hyundai izstrādājis plašu mājdzīvniekiem piemērotu piederumu klāstu, lai uzlabotu ērtības un drošību ikvienai eskapādei ar piedzīvojumus alkstošo suni. Suņu aizsargrežģis ļauj vadītājam koncentrēties uz ceļu, nesatraucoties, ka suns varētu brīvi ierāpties automašīnas aizmugurējā sēdeklī. Lai priecātos par gariem ceļojumiem ar suni, neraizējoties par automašīnas sasmērēšanu, mēs iesakām salonā un bagāžas nodalījumā uzstādīt neslidenus un ūdensnecaurlaidīgus paklājiņus. Aizmugurējā bufera un durvju sliekšņu uzlikas aizsargā automobiļa krāsojumu no skrāpējumiem un švīkām. Visiem Hyundai oriģinālajiem piederumiem ir spēkā divu gadu garantija*.

Modernas funkcijas, kas rūpējas arī par mājdzīvnieku saimnieku vajadzībām

Standarta aprīkojumā iekļautā sistēma Bluetooth ļauj vadītājam savienot tālruni ar automobiļa audiosistēmu un saņemt zvanus bezvadu režīmā, vai gūt prieku, klausoties iecienītos raidierakstus.

Savukārt Hyundai programmatūra Bluelink Connected Car** sniedz viegli pieejamu informāciju, ko papildina tiešsaistes atjauninājumi, un precīzu navigāciju uz mērķiem, piemēram, tuvākajiem parkiem. Papildu ērtībai, ar lietotnes Bluelink palīdzību īpašnieks var attālināti atrast, aizslēgt un atslēgt savu automobili, kā arī pārbaudīt tādu transportlīdzekļa informāciju kā veicamās apkopes vai degvielas līmeni.

* Garantija ir spēkā Hyundai oriģinālajām rezerves daļām un aksesuāriem, ko sertificējis importētājs un kas uzstādīti Latvijā, Igaunijā, Lietuvā vai Somijā. Plašāka informācija: Hyundai.lv/garantija.
** Papildu aprīkojums.