Close

Hyundai Motor trīskāršo Kona Electric ražošanas apjomu

Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) ražošanas līnijā 2020. gada martā tiks uzsākta Kona Electric ražoāna. Hyundai ievērojami samazinās Kona Electric piegādes laikus Eiropā.
  • Orientācija uz klientu pieprasījumu varētu padarīt Hyundai par lielāko bezemisijas transportlīdzekļu ražotāju Eiropā, ar vairāk nekā 80 000 pieejamām vienībām jau 2020. gadā.
  • Kona Electric modeļi, kas tiek pārdoti Baltijas valstīs, šobrīd tiek ražoti Ulsanā, Dienvidkorejā.

Pastāvīgi pieaugot bezemisijas automobiļu pieprasījumam, Hyundai Motor trīskāršos Kona Electric pieejamību Eiropas klientiem. Sākot ar 2020. gada martu uzņēmums savā Čehijas rūpnīcā uzsāks  Kona Electric ražošanu, un palielinās jau esošo piegādi no Ulsanas rūpnīcas Dienvidkorejā. Tas ievērojami samazinās piegādes laiku Eiropas klientiem. Kona Electric modeļi, kas tiek pārdoti Baltijas valstīs, šobrīd tiek ražoti Dienvidkorejā.

Lēmums par Kona Electric papildu ražošanu Eiropā tika pieņemts, lai varētu nodrošināt vēl labāku Hyundai Eiropas klientu apkalpošanu. Kopš 2018. gada, kad modelis Kona Electric automobilis tika laists pārdošanā, tas ir pārspējis gaidītos rezultātus, un, ražošanas apjoma palielināšana ir paredzēta, lai apmierinātu pieaugošo pieprasījumu.

2020. gadā Hyundai Eiropas klientiem nodrošinās vairāk nekā 80 000 bezemisijas automobiļu vienību, ieskaitot Kona Electric, IONIQ Electric un NEXO degvielas kameras automobili. Pateicoties šādam solim, Hyundai 2020. gadā plāno kļūt par lielāko bezemisijas automobiļu nodrošinātāju Eiropā.

“Mēs ieklausāmies savos klientos, un esam pieņēmuši šo lēmumu, lai apmierinātu pieaugošo pieprasījumu pēc mūsu elektromobiļiem. Tā kā arvien lielāks skaits cilvēku rūpējas par sava izvēlētā automobiļa ietekmi uz vidi, mēs redzam lielu elektromobiļu potenciālu Eiropas tirgū,” saka Dong Ūo Čoi (Dong Woo Choi), Hyundai Motor Eiropas galvenā biroja izpilddirektors. “Tas atspoguļo mūsu progresīvo domāšanas veidu un vēlmi nostiprināt savu līderpozīciju nākotnes mobilitātē.”

Gluži tāpat kā Hyundai pionieri – bezemisijas modeļi – arī pats uzņēmums ir līderis šajā nozarē, piedāvājot savos ražotajos automobiļos visplašāko elektrizētu tehnoloģiju klāstu. No daļējiem 48 voltu hibdrīdautomobiļiem līdz hibrīdautomobiļiem (HEV) un no elektrotīkla uzlādējamiem hibrīdautomobiļiem (PHEV), Hyundai ir nemainīgi atpazīstams kā vadošais ražotājs, kas ir ceļā uz to, lai nākotnes mobilitāti padarītu pieejamu pēc iespējas plašākai sabiedrības daļai.

Plašsaziņas līdzekļos Kona Electric jau vairākkārt ir atzīts par revolucionāru jaunu automobili. Tam ir populārais SUV virsbūves tips, kas kombinācijā ar plaša diapazona spēka pārvadu, padara Kona Electric par būtisku jauninājumu tiem klientiem, kas lūkojas pēc elektroautomobiļa.

Pateicoties daudziem nesen ieviestiem uzlabojumiem, šis automobilis saviem klientiem sniedz vēl vairāk, ieskaitot trīsfāžu uzlādi daudzos Eiropas tirgos un jauno papildu komplektācijā pieejamo navigācijas sistēmu ar 10,25 collu centrālo displeju.