Close

Pilnīgi jaunais Hyundai NEXO un Hyundai Kona saņem prestižo Red Dot dizaina balvu.

Hyundai Motor šogad saņēmis dubultbalvu slavenākajā un starptautiski atzītākajā dizaina un inovācijas konkursā - Red Dot Design Award. Hyundai ūdeņraža šūnu transportlīdzeklim NEXO un kompaktajam apvidus auto KONA tika piešķirti apbalvojumi kategorijā “Automašīnas un motocikli”.
  • Hyundai Motor ar pilnīgi jauno Hyundai NEXO un Hyundai KONA iegūst divas Red Dot Design balvas.
  • Saņemtie apbalvojumi akcentē Hyundai Motor panākumus dizaina valodas attīstībā.
  • gads ir jau piektais gads pēc kārtas, kad Hyundai Motor saņem starptautisko Red Dot dizaina balvu.

KONA ieguva atzinību par izcilu dizainu un jauninājumiem SUV/ apvidus transportlīdzekļu kategorijā, savukārt Hyundai NEXO apliecināja izcilību savā apakškategorijā. Prestižā Red Dot Design Award balva novērtē produktu funkcionalitāti, izturību, inovāciju līmeni un vispārējo kvalitāti formas un funkcijas aspektos.

NEXO ir Hyundai otrās paaudzes elektro transportlīdzeklis, kas tiek darbināts ar ūdeņraža šūnu palīdzību. To raksturo tīrs, mierīgs dizains, kas uzsver tā racionālo siluetu un plūstošo jumta līniju. Pilnīgi jaunais Hyundai NEXO veido braukšanas nākotni un demonstrē Hyundai tehnoloģiju attīstību. Pirmais īpašais ar ūdeņradi darbināmais SUV apvieno SUV praktiskumu, kā arī tīru un progresīvu degvielas šūnu izmatošanu, kas piedāvā vismodernākās tehnoloģijas tirgū ar autonomās braukšanas iespējām, gudrām uzlabotām vadītāja palīdzības.

Kona paplašina Hyundai veiksmīgo SUV klāstu. Ar savu gludo, bet izteiksmīgo un krāsainu dizainu tas rada unikālu piedāvājumu kompaktajā SUV segmentā. Robustas ārējās līnijas, patīkami plašais interjers un jaudīgu dzinēju kombinācija padara KONA par inovatīvu, kompaktu SUV, kas piemērots mūsdienu prasīgajam patērētājam.

Arvien biežāk  dizains  ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc klienti izvēlas Hyundai zīmolu. Piekto gadu pēc kārtas šī prestižā un starptautiskā atzinība ir saistīta ar uzņēmuma pastāvīgo apņemšanos ražot automašīnas, kas demonstrē unikālu un attīstītu dizainu.

Red Dot Design Award žūrijā ir augsti kvalificēti dizaineri, profesori un žurnālisti. Šis apbalvojums tiek atzīts visā pasaulē kā viens no visvairāk iecienītākajiem apbalvojumiem augstas kvalitātes dizaina jomā.