Close

Uzlabota Hyundai Santa Fe klasē labākā drošības pakete

Santa Fe tagad ar uzlabotu aklās zonas monitora drošības funkciju.

Hyundai Santa Fe ir ieguvis atzinību visā Eiropā par novatoriskiem un uzticamiem drošības rādītājiem. Kopš tās palaišanas tirgū pagājušajā gadā, šī SUV kategorijas automašīna ir nopelnījusi Euro NCAP maksimālo 5 zvaigžņu novērtējumu un SAFETYBEST balvu par Aizmugurējo pasažieru brīdinājuma tehnoloģiju.

Aklās zonas monitors bija nozarē pirmā Hyundai Motor tehnoloģija, kad tā tika prezentēta NEXO 2018. gadā. Tagad pieejams ar Santa Fe automašīnā, tas parāda autovadītājiem SUV kategorijas automašīnas aizmugures kreiso un labo pusi ekrāna vadītāja displejā, izmantojot kameras, kuras tiek aktivizētas, izmantojot pagrieziena rādītāju, kad Santa Fe maina joslas abos virzienos. Sistēma izmanto platleņķa apkārtskata monitorus abās transportlīdzekļa pusēs, lai uztvertu zonas, kuras nevar redzēt parastajos atpakaļskata vai sānu skata spoguļos.

Šī tehnoloģija arī uzlabo redzamību sarežģītos braukšanas apstākļos, piemēram, tumsā vai lietainā laikā. Hyundai ir pirmais autoražotājs, kas autovadītājiem nodrošina video uzņemšanu abās transportlīdzekļa pusēs.