Close

Drošs un izdevīgs Hyundai autolīzings

Aprīlī Hyundai ienāca tirgū ar izdevīgo Hyundai Līzings, piedāvājot kampaņas modeļiem izdevīgāko līzinga procentu likmi 0,99%.

Līdz ar 1. aprīli Hyundai Motor Baltic sadarbībā ar Luminor sācis piedāvāt Hyundai Līzings finanšu pakalpojumu.

Hyundai mērķis ir zaļāka un tīrāka vide, pie kā jau gadiem ir strādāts. Videi draudzīgi automobiļi palīdz saudzēt dabu un bieži to uzturēšanas izmaksas ir zemākas. Hyundai tam piedāvā arī izdevīgākus līzinga noteikumus.

Hyundai Līzings kampaņas modeļiem piedāvā tirgū labāko 0,99 % likmi. Modeļiem ar izmešu līmeni, kas nepārsniedz 127 g/km, Hyundai Līzings piedāvā izdevīgu 1,89% likmi. Pārējiem modeļiem tiek piemērota Hyundai Līzings 2,24 % likme.

Hyundai Līzings ir pieejams pie visiem Hyundai izplatītājiem. Kā Luminor līgumpartneri, varam klientiem garantēt ātrus lēmumus un atbildes. Piedāvājumā ir gan operatīvais, gan finanšu līzings. Papildus piedāvājam arī izdevīgu apdrošināšanas pakalpojumu. Visiem Hyundai modeļiem tiek piemērota 5 gadu garantija bez nobraukuma ierobežojuma.

Hyundai Motor Baltic Oy ietilpst 1997. gadā izveidotajā uzņēmumu koncernā Bassadone Automotive Nordic Oy, kura pamatuzdevums ir koordinēt Hyundai tirdzniecības un mārketinga aktivitātes trijās Baltijas valstīs.

Luminor ir Baltijā trešais lielākais finanšu pakalpojumu sniedzējs ar aptuveni 900 000 klientiem un 2300 darbiniekiem. 2020. gada decembra beigās Luminor tirgus daļa Baltijas noguldījumu tirgū bija 16,1 % un aizdevumu tirgū 17,2 %.

Vairāk informācijas: www.hyundai.lv/hyundai-lizings/